Site Loader

Výrazný prvek

Rodinný dům má mnohdy kromě přízemí ještě jedno patro nad ním. Když se jedná o podkroví, tak zde lidé mají mnohdy ložnici či dětský pokoj, protože těžko byste chtěli chodit do patra do kuchyně, kde vaříte a jíte několikrát za den. Jedinou obtíží můžou být letní horka, protože při nich se střecha dokáže dost zahřát. Abychom se mohli mezi patry snadno pohybovat, tak potřebujeme schodiště.

točité schodiště

U vícepatrových budov se už vyplatí výtah, protože tahat se například s nákupem do pátého patra dá fyzicky zabrat. Do rodinného domu můžeme vybírat z mnoha schodišť, protože nabídka je pestrá. Určitě záleží na vzhledu, porotě je to prvek výrazných rektorů rozměrů a všimneme si jej na první pohled. Kromě vzhledu se také dívejte na praktičnost, protože každý materiál má určitou živnost a vyžaduje nějakou údržbu. Je výhodné mít možnost daný typ schodů vyzkoušet, protože třeba na točitých se někomu může motat hlava.

Elegantní řešení

Konkrétní výběr hodně záleží na Vašich požadavcích, protože jestli máte třeba dítě, tak je zapotřebí opravdu hledět na bezpečnost. Samozřejmě jsou tu jisté normy, které nám udávají třeba určité rozměry zábradlí, aby člověk nemohl jen tak přepadnout. Firma zabývající se interiérovými schodištěm Vám ráda udělá zakázku na míru. Pomůžou Vám najít ideální řešení pro daný prostor, abyste byli plně spokojení.

luxusní schody

Cena se odvíjí dle konkrétní zakázky, přičemž firma Vám udělá předem kalkulaci, abyste věděli, kolik by nové schodiště stálo. Rozhodně nezůstanou jen u plánování a počítání, protože hned další fázi je realizace, kde schodiště kompletně postaví. Nakonec bude celá zakázka dokončena a Vy si budete moci užívat nového schodiště. Není to záležitost jenom novostaveb, protože někdy si nové schodiště žádají starší domy. Na schodiště Vám dají 5 let záruku, takže s kvalitou to opravdu myslí vážně.